Geïnspireerd door de Japanse cultuur waar versheid en kwaliteit voorop staat, hebben wij gekozen om de gerechten te serveren ‘when ready’. Wij hebben met zorg en liefde de kaart voor u samengesteld en wij wensen u een smakelijke beleving.
KLEINE GERECHTEN
Gamba & Garlic
Met gegrilde brioche, romige rode peper/knoflook saus | 14
Tonijn taartje
met avocado, mango, zeewier en zalm kaviaar | 15
Zalm tataki
Met saus van zoete wasabi, togarashi en gepofte rijst | 14
Wagyu Tataki (k2, kagoshima, Japan)
met pastinaak en yuzu | 18
Dungesneden Hamachi
Met milde Madame Jeanet, olijfolie, shiso en koriander | 18
Wagyu Carpaccio
Met truffel-mayonaise | 20
Sashimi
Tonijn Sashimi | 10
Zalm Sashimi | 8
Coquille Sashimi | 6
Zeebaars Sashimi | 6.5
Zalm Kaviaar | 6
Hamachi | 10
Sashimi mix op een boot; zalm, tonijn, zeebaars, coquille en zalmkaviaar (minimaal 2 personen) | 13.5 p.p.
Nigiri
Zalm of geflambeerde zalm nigiri | 2.4
Tonijn nigiri | 2.6
Zeebaars nigiri | 2.2
Geflambeerde coquille nigiri | 4.5
Wagyu nigiri (k2, Kagoshima, Japan)| 6.5
Unagi nigiri | 4.5
Hamachi nigiri | 5
Uramaki rollen
Fried Ebi Roll
Tempura garnaal, avocado, zalm, bosui, sesam | 15
Spicy Tuna of Salmon Roll
Komkommer, avocado, furikake, togarashi, rode peper, tobiko en shiracha mayonaise | 15
Wagyu & Truffle
Wagyu (K2, Japan), rode ui, asperges, komkommer, truffel mayonaise | 22
Konomi Special
Soft shell crab, tobiko, avocado | 16
Rainbow Roll
Tonijn, zalm, tempura garnaal, avocado, bosui, tobiko | 18
Surf & Turf Roll
Tempura garnaal, komkommer, asperges, avocado, furikake, wagyu | 24
Unagi Kabayaki Roll
Unagi (paling), Tempura garnaal, avocado, sesam, komkommer | 20
Deep Fried Crab Roll
Krab, rode ui, wortel, avocado | 16
Lobster Roll
Kreeft, appel, tempura garnaal, avocado, courgette| 26.5
Flambé Scallop Roll
Coquilles, avocado, asperges, courgette, bosui, sesam en unagisaus | 18
Vegan of Vegetarische roll
Vegetarische of vegan roll door de chef samengesteld | 14
Bijgerechten
Vegetarisch of Shrimp Gyoza | 10 of 13
Edamame met Togarashi en Zeezout | 5
Zeewiersalade | 5.5
Tempura van groenten | 10
Coquilles uit de oven in schelp met zoet/pittige wasabi | 12 per 2 stuks
YAKITORI
Yakitori van
Kippendij 4st. | 12
Wagyu (Kagoshima, Japan) 4st | 24
Buikspek 4st. | 14
Eendenborst 4st. | 16
Zalm 2st. | 8
Soft Shell 2st. | 10
Shiitake 2st. | 6
Avocado 2st. | 5
GROTE GERECHTEN
Wagyu A5, K2, Kagoshima
Met asperges | 100gr 36 | 150gr 54 | 200gr 72
Vegan Japanse Curry
Met kokos en diverse groenten | 20
Sticky Asian Ribs
van de Iberico | 26
Tonijn Steak
Met crunchy wasabi, gewokte groenten en zoete sambal-sojasaus | 28
Zeebaarsfilet
Met paksoy en Japanse curry saus | 22
Boterzachte zalmfilet
Met witte rijst, groenten en teriyaki saus | 26
Buikspek; familie recept
Buikspek gestoofd met zoete aardappelpuree | 24
Dessert
Tapioca Island
Kokos met tapioca parels, vanille, mango en munt | 12
The Kyoto Dream – Matcha Tiramisu
Tiramisu met likeur 43 en matcha | 10
Sweet & Sour – Pavlova
Pavlova met passievrucht, bosvruchten en romige lemoncurd (glutenvrij) | 14
Chef’s dessert
Chocolade lavacake, caramel chocolade-brownie, vanille ijs, chocolade mouse, verse aardbeien met slagroom (voor 2 personen) | 18
Panna Cotta
Sesam panna cotta met bastogne, suiker en rode vruchten | 10
RESERVEREN
We hebben beperkte zitplaatsen dus als u zeker wilt zijn van een plekje reserveer dan tijdig.