Geïnspireerd door de Japanse cultuur waar versheid en kwaliteit voorop staat, hebben wij gekozen om de gerechten te serveren ‘when ready’. Wij hebben met zorg en liefde de kaart voor u samengesteld en wij wensen u een smakelijke beleving.
menukaart vanaf 20 januari 2025
KLEINE GERECHTEN
Taartje van yellowfin tonijn
met mango, avocado, zeewier en zalmkaviaar
Gegratineerde coquilles in schelp
met iberico, miso en masag0 3st
Geglazeerde eend
Met sinaasappel, zoetzure komkommer en wildsaus
Gamba’s
In romige rode peper en knoflook saus met brioche
Tartaar van Zeebaars
Met rijpe olijfolie, tomaatjes, avocado, koriander en ponzu
Wagyu tataki
met knolselderij aardappel en wildsaus
YAKITORI
Kippendij Yakitori 4st.
Wagyu Yakitori (Australisch +9) 4st
Buikspek Yakitori 4st.
Eendenborst Yakitori 4st.
Zalm Yakitori 2st.
Soft Shell Crab Yakitori 2st.
Shiitake Yakitori 2st.
Avocado Yakitori 2st.
BIJGERECHTEN
Shrimp Gyoza
Edamame met Togarashi en Zeezout
Zeewiersalade
Tempura van groenten
Vegetarische gyoza
Salade met rode ui, zeewier en baby octopus
Sticky rice met shiitake, wagyu, sjalotjes en zoete soja
GENIET
VAN JAPAN
GROTE GERECHTEN
Vegan Japanse curry
Met kokos en diverse groenten
Gestoofde iberico wangen
met knolselderij aardappel en rode saus
Tonijn steak
met crispy wasabi, gewokte groenten, zeewier en pittige mango chutney saus
Zeebaarsfilets
Op de huid gebakken met paksoy en saus van Japanse curry
Gamba’s
in saus van mango, kokos, munt, koriander, knoflook en pinda
Wagyu A5 Striploin
verkrijgbaar vanaf 100gr
Familie recept; gestoofde buikspek
met zoete aardappelpuree
Dessert
Creme Brulee
Kokos-limoen met limoen sorbet
Hot thing
Warme pruimen/peren crumble taartje met vanille ijs
Sweet & Sour – Pavlova
Pavlova met passievrucht, bosvruchten en romige lemoncurd (glutenvrij)
Chef’s dessert
Chocolade lavacake, caramel chocolade-brownie, vanille ijs, chocolade mouse, verse aardbeien met slagroom (voor 2 personen)
Panna Cotta
Sesam Panna Cotta met bastogne, suiker en rode vruchten
Sashimi
Tonijn Sashimi
Zalm Sashimi
Coquille Sashimi
Zeebaars Sashimi
Bluefin Toro Sashimi
Sashimi mix op een boot; zalm, tonijn, zeebaars, coquille en zalmkaviaar (minimaal 2 personen)
Konomi – Fruit de Mer; mosselen, schelpjes, yellowfin tonijn, zalm, coquilles, oesters, rivierkreeftjes en zeebaars
Nigiri
Zalm of geflambeerde zalm nigiri
Tonijn of geflambeerde tonijn nigiri
Bluefin toro nigiri
Zeebaars
Geflambeerde coquille nigiri
Wagyu nigiri
Unagi nigiri
Uramaki rollen
Fried Ebi Roll – Tempura garnaal, avocado, zalm, bosui, sesam
Spicy Tuna of Salmon Roll – komkommer, avocado, furikake, togarashi, rode peper, tobiko en shiracha mayonaise
Wagyu & Truffle– Wagyu, rode ui, asperges, komkommer, truffel mayonaise
Konomi Special – Soft shell crab, tobiko, avocado
Rainbow Roll – Tonijn, zalm, tempura garnaal, avocado, bosui, tobiko, togarashi
Surf & Turf Roll – Tempura garnaal, komkommer, asperges, avocado, furikake, wagyu
Unagi Kabayaki Roll – Unagi (paling), Tempura garnaal, avocado sesam, komkommer
Deep Fried Crab Roll – Krab, rode ui, wortel, avocado
Tuna Encore – Gemarineerde tonijn, komkommer, avocado, mango, shiso en masago
Smokey Duck Roll – Gerookte eend, avocado, asperges, komkommer, unagi saus
Vegan of Vegetarische roll
RESERVEREN
We hebben beperkte zitplaatsen dus als u zeker wilt zijn van een plekje reserveer dan tijdig.