KERST 2023-12-17T10:30:48+00:00

KERST BIJ RESTAURANT KONOMI

In ons restaurant dineren

24 december 2023 – 26 december 2023

Konomi is een Japans fusion restaurant waar de nadruk ligt op de persoonlijke benadering, beleving en kwaliteit.

Tijdens de feestdagen op 24 december t/m 26 december zullen wij extra uitpakken voor u.

We hebben in het restaurant onze geweldige kerstmenu waar kwaliteit en geweldige service voorop staat. We beginnen de avond met een glaasje bubbels en drie verschillende amuses. Daarna gaan we onze spectaculaire 8 gangen voortzetten met o.a. heerlijke Wagyu uit Japan, kreeft en geweldige sushi.

Reserveer uw tafel op tijd, we hebben maar 10 tafels in ons restaurant om u de juiste service te bieden. Let op, we zitten snel vol.

We zullen u na uw reservering, per mail vragen voor een aanbetaling van uw reservering, helaas is dit uit ervaring nodig omdat we in het verleden veel tafels hadden die niet kwamen opdagen. En met de feestdagen willen we een geweldige sfeer met leuke gasten neerzetten die heerlijk gaan genieten.

Liever thuis?

22 december 2023 – 30 december 2023

Mocht u liever thuis willen dineren, wij bieden dit jaar ook de gelegenheid weer aan om thuis Konomi’s sushi en sashimi te proeven.

We hebben de heerlijke Christmas Sushi Box waarbij u uitsluitend sushi krijgt. Bij de Christmas Sushi Box krijgt u een prachtige fles witte wijn.

Om de kwaliteit en service te waarborgen is er gekozen voor een top locatie met weinig zitplaatsen, dus tijdig reserveren raden wij zeker aan!

Arigato!

konomi japans restaurant haarlem