Menu diner 2025-01-18T14:09:23+00:00

Geïnspireerd door de Japanse cultuur waar versheid en kwaliteit voorop staat, hebben wij gekozen om de gerechten te serveren ‘when ready’. Wij hebben met zorg en liefde de kaart voor u samengesteld en wij wensen u een smakelijke beleving.

Menu gaat in op 20 januari 2025

KLEINE GERECHTEN

Gamba & Garlic

Met gegrilde brioche, romige rode peper/knoflook saus |  16

Tonijn taartje

met avocado, mango, zeewier en zalm kaviaar |  15

Gegratineerde coquilles 3st

Met iberico, miso en masago |  16

Wagyu Tataki

met knolselderij-aardappel en wild saus|  20

Geglazeerde eend

Met sinaasappel, zoetzure komkommer en wildsaus|  15

Tartaar van zeebaars

Met rijpe olijfolie, tomaatjes, avocado, koriander en ponzu|  14

Sashimi

Tonijn Sashimi |  10
Zalm Sashimi |  8
Coquille Sashimi |  6
Zeebaars Sashimi |  6.5
Zalm Kaviaar |  6
Bluefin Sashimi | 22

Sashimi mix op een boot; zalm, tonijn, zeebaars, coquille en zalmkaviaar (minimaal 2 personen) |  13.5 p.p.

Nigiri

Zalm of geflambeerde zalm nigiri |  2.4

Tonijn nigiri |  2.6

Zeebaars nigiri |  2.2

Geflambeerde coquille nigiri |  4.5

Wagyu nigiri (A5, Japan)|  6.5

Unagi nigiri |  4.5

Uramaki rollen

Fried Ebi Roll

Tempura garnaal, avocado, zalm, bosui, sesam |  15

Spicy Tuna of Salmon Roll

Komkommer, avocado, furikake, togarashi, rode peper, tobiko en shiracha mayonaise |  15

Wagyu & Truffle

Wagyu, rode ui, asperges, komkommer, truffel mayonaise |  22

Konomi Special

Soft shell crab, tobiko, avocado |  16

Rainbow Roll

Tonijn, zalm, tempura garnaal, avocado, bosui, tobiko |  18

Surf & Turf Roll

Tempura garnaal, komkommer, asperges, avocado, furikake, wagyu |  24

Unagi Kabayaki Roll

Unagi (paling), Tempura garnaal, avocado, sesam, komkommer | 20

Cheddar and Shrimps

Tempura garnaal, avocado, mango, zalm, bosui, masago gesmolten cheddar | 1

Flambé Scallop Roll

Coquilles, avocado, asperges, courgette, bosui, sesam en unagisaus |  18

Vegan of Vegetarische roll

Vegetarische of vegan roll door de chef samengesteld |  14

Bijgerechten

Vegetarisch of Shrimp Gyoza |  10  of  13

Edamame met Togarashi en Zeezout |  5

Zeewiersalade |  5.5

Tempura van groenten |  10

Salade met rode ui, zeewier, baby octopus | 8

Sticky rice met shiitake, wagyu, ui en zoete soja | 8

YAKITORI

Yakitori van

Kippendij  4st. |  12

Wagyu  4st |  24

Buikspek  4st. |  14

Eendenborst  4st. |  16

Zalm  2st. |  8

Soft Shell  2st. |  10

Shiitake  2st. |  6

Avocado  2st. |  5

GROTE GERECHTEN

Wagyu A5 Striploin

 100gr 42 |  150gr 63 |  200gr 84

Vegan Japanse Curry

Met kokos en diverse groenten |  20

Gestoofde Iberico Wangen

met knolselderij-aardappel en rode saus |  25

Tonijn Steak

Met crunchy wasabi, gewokte groenten en pittige mango chutney saus |  28

Zeebaarsfilet

Met paksoy en Japanse curry saus |  22

Gamba’s

In saus van mango, kokos, munt, koriander, knoflook en pinda’s |  26

Buikspek; familie recept

Buikspek gestoofd met zoete aardappelpuree |  24

Dessert

Creme brulee

Kokos & limoen met limoen sorbet |  12

Hot Thing

Warme pruimen/peren crumble taartje met vanille ijs |  14

Sweet & Sour – Pavlova

Pavlova met passievrucht, bosvruchten en romige lemoncurd (glutenvrij) |  14

Chef’s dessert

Chocolade lavacake, caramel chocolade-brownie, vanille ijs, chocolade mouse, verse aardbeien met slagroom (voor 2 personen) |  18

Panna Cotta

Sesam panna cotta met bastogne, suiker en rode vruchten |  10

RESERVEREN

We hebben beperkte zitplaatsen dus als u zeker wilt zijn van een plekje reserveer dan tijdig.

RESERVEER NU

UNIEK EN HEERLIJK

POKÉ BOWL LUNCH

NIEUW IN HAARLEM

AUTHENTIEK JAPANS ETEN

WI-FI HOTSPOT

GRATIS EN SUPERSNEL