Geïnspireerd door de Japanse cultuur waar versheid en kwaliteit voorop staat, hebben wij gekozen om de gerechten te serveren ‘when ready’. Wij hebben met zorg en liefde de kaart voor u samengesteld en wij wensen u een smakelijke beleving.
Menu gaat in op 20 januari 2025
KLEINE GERECHTEN
Gamba & Garlic
Met gegrilde brioche, romige rode peper/knoflook saus | 16
Tonijn taartje
met avocado, mango, zeewier en zalm kaviaar | 15
Gegratineerde coquilles 3st
Met iberico, miso en masago | 16
Wagyu Tataki
met knolselderij-aardappel en wild saus| 20
Geglazeerde eend
Met sinaasappel, zoetzure komkommer en wildsaus| 15
Tartaar van zeebaars
Met rijpe olijfolie, tomaatjes, avocado, koriander en ponzu| 14
Sashimi
Tonijn Sashimi | 10
Zalm Sashimi | 8
Coquille Sashimi | 6
Zeebaars Sashimi | 6.5
Zalm Kaviaar | 6
Bluefin Sashimi | 22
Sashimi mix op een boot; zalm, tonijn, zeebaars, coquille en zalmkaviaar (minimaal 2 personen) | 13.5 p.p.
Nigiri
Zalm of geflambeerde zalm nigiri | 2.4
Tonijn nigiri | 2.6
Zeebaars nigiri | 2.2
Geflambeerde coquille nigiri | 4.5
Wagyu nigiri (A5, Japan)| 6.5
Unagi nigiri | 4.5
Uramaki rollen
Fried Ebi Roll
Tempura garnaal, avocado, zalm, bosui, sesam | 15
Spicy Tuna of Salmon Roll
Komkommer, avocado, furikake, togarashi, rode peper, tobiko en shiracha mayonaise | 15
Wagyu & Truffle
Wagyu, rode ui, asperges, komkommer, truffel mayonaise | 22
Konomi Special
Soft shell crab, tobiko, avocado | 16
Rainbow Roll
Tonijn, zalm, tempura garnaal, avocado, bosui, tobiko | 18
Surf & Turf Roll
Tempura garnaal, komkommer, asperges, avocado, furikake, wagyu | 24
Unagi Kabayaki Roll
Unagi (paling), Tempura garnaal, avocado, sesam, komkommer | 20
Cheddar and Shrimps
Tempura garnaal, avocado, mango, zalm, bosui, masago gesmolten cheddar | 1
Flambé Scallop Roll
Coquilles, avocado, asperges, courgette, bosui, sesam en unagisaus | 18
Vegan of Vegetarische roll
Vegetarische of vegan roll door de chef samengesteld | 14
Bijgerechten
Vegetarisch of Shrimp Gyoza | 10 of 13
Edamame met Togarashi en Zeezout | 5
Zeewiersalade | 5.5
Tempura van groenten | 10
Salade met rode ui, zeewier, baby octopus | 8
Sticky rice met shiitake, wagyu, ui en zoete soja | 8
YAKITORI
Yakitori van
Kippendij 4st. | 12
Wagyu 4st | 24
Buikspek 4st. | 14
Eendenborst 4st. | 16
Zalm 2st. | 8
Soft Shell 2st. | 10
Shiitake 2st. | 6
Avocado 2st. | 5
GROTE GERECHTEN
Wagyu A5 Striploin
100gr 42 | 150gr 63 | 200gr 84
Vegan Japanse Curry
Met kokos en diverse groenten | 20
Gestoofde Iberico Wangen
met knolselderij-aardappel en rode saus | 25
Tonijn Steak
Met crunchy wasabi, gewokte groenten en pittige mango chutney saus | 28
Zeebaarsfilet
Met paksoy en Japanse curry saus | 22
Gamba’s
In saus van mango, kokos, munt, koriander, knoflook en pinda’s | 26
Buikspek; familie recept
Buikspek gestoofd met zoete aardappelpuree | 24
Dessert
Creme brulee
Kokos & limoen met limoen sorbet | 12
Hot Thing
Warme pruimen/peren crumble taartje met vanille ijs | 14
Sweet & Sour – Pavlova
Pavlova met passievrucht, bosvruchten en romige lemoncurd (glutenvrij) | 14
Chef’s dessert
Chocolade lavacake, caramel chocolade-brownie, vanille ijs, chocolade mouse, verse aardbeien met slagroom (voor 2 personen) | 18
Panna Cotta
Sesam panna cotta met bastogne, suiker en rode vruchten | 10
RESERVEREN
We hebben beperkte zitplaatsen dus als u zeker wilt zijn van een plekje reserveer dan tijdig.